HÉTFŐ
Reggeli: Zabkása (zsírszegény kakaóporral, fahéjjal, kókuszreszelékkel és rumaromával) (30 g ch)
Tízórai: Tejeskávé (1 dl laktózmentes, 1,5 %-os tejjel és eritittel), 3 db korpovit keksz (~20 g ch)
Ebéd: Barna rizs, olasz padlizsán, madársaláta és koktélparadicsom (2X25 g ch)
Uzsonna: Szilvás túrótorta fahéjas poreritrittel és 3 szem gesztenye (20 g ch)
Vacsora: Cézár saláta csirkével (ezt nem én készítettem)
Utóvacsora: Fahéjas túrókrém
+ napközben még megettem (2 részletben) egy 30 g-os Wavel étcsokit ;)
Kedd
Reggeli: Zabkása (zsírszegény kakaóporral, fahéjjal, kókuszreszelékkel és rumaromával) (30 g ch)
Tízórai: Tejeskávé (1 dl laktózmentes, 1,5 %-os tejjel és eritittel), 2 db korpovit keksz és 1 db Gullon keksz (~20 g ch)
Ebéd: Egyben sült majoránnás csirkemell, aszalt paradicsomos bulgur, madársaláta koktélparadicsommal, és zöldfűszeres majonézes-joghurtos öntettel (2X20 g ch)
Uzsonna: Szilvás túrótorta fahéjas poreritrittel és 3 szem gesztenye (20 g ch)
Vacsora: Ugyanaz, mint az ebéd csak kevesebb körettel (20 g ch)
Utóvacsora: Fahéjas-szilvalekváros túrókrém (~10 g ch)
+ napközben még megettem (2 részletben) egy 30 g-os Wavel étcsokit ;)
Szerda
Reggeli: Zabkása (zsírszegény kakaóporral, fahéjjal és kókuszreszelékkel) (30 g ch)
Tízórai: Tejeskávé (1 dl laktózmentes, 1,5 %-os tejjel és eritittel), 2 db korpovit keksz és 1 db Gullon keksz (~20 g ch)
Ebéd: Hagymás-joghurtos túróval töltött kalifornia paprika (alias Julcsi kedvence) és köles (2X20 g ch)
Uzsonna: Szilvás túrótorta fahéjas poreritrittel és 3 szem gesztenye (20 g ch)
Vacsora: Saláta (jégsaláta, madársaláta, uborka, zsírszegény kockasajt, zsírszegény sült virsli, mustáros joghurtöntet öntet) és teljes kiőrlésű kétszersült (20 g ch)
Utóvacsora: Fahéjas-szilvalekváros túrókrém (~10 g ch)
+ napközben még megettem (2 részletben) egy 30 g-os Wavel étcsokit ;)
Csütörtök
Reggeli: Citromos-túrós zabkása (30 g ch)
Tízórai: Tejeskávé (1 dl laktózmentes, 1,5 %-os tejjel és eritittel), 3 db korpovit keksz (~20 g ch)
Ebéd: Paradicsomos-(laktózmentes) mozzarellás csirkemell, basmati rizs, és madársaláta koktélparadicsommal (2X25 g ch)
Uzsonna: Fahéjas-szilvalekváros túrókrém és 3 szem gesztenye (20 g ch)
Vacsora: Saláta (jégsaláta, madársaláta, uborka, paprika, zsírszegény kockasajt, light majonézes joghurt öntet) és teljes kiőrlésű kétszersült (20 g ch)
Péntek
Reggeli: Citromos-túrós zabkása (30 g ch)
Tízórai: Tejeskávé (1 dl laktózmentes, 1,5 %-os tejjel és eritittel), 3 db korpovit keksz (~20 g ch)
Ebéd: Tonhal saláta és kétszersült (2X25 g ch)
Uzsonna: Fahéjas-körtés túrókrém és 3 szem gesztenye (20 g ch)
Vacsora: Gesztenye (20 g ch)
Utóvacsora: Fahéjas-szilvalekváros túrókrém (~10 g ch)
Szombat
Reggeli: Kókuszos-túrós zabkása (30 g ch)
Tízórai: Tejeskávé (1 dl laktózmentes, 1,5 %-os tejjel és eritittel), 2 db Gullon keksz (~20 g ch)
Ebéd: Sajttal sült roston csirkemell, barna rizs, kelbimbó, koktélparadicsom és fokhagymás joghurt öntet (2X25 g ch)
Uzsonna: Gesztenye (20 g ch)
Vacsora: Ugyanaz, mint az ebéd csak kevesebb körettel (20 g ch)
Vasárnap
Reggeli: Túrós zabkása (30 g ch)
Tízórai: Tejeskávé (1 dl laktózmentes, 1,5 %-os tejjel és eritittel), 3 db korpovit keksz (~20 g ch)
Ebéd: Hagymás-mustáros csirkemell és barna rizs (30 g ch)
Ebéd2: Gesztenye (20 g ch)
Uzsonna: Sárgabarackos túrókrém
Vacsora: Tonhalsaláta pirítóssal