Egészséges életmód egyszerűen

Negyed óra alatt ebéd? Miért ne?! Amíg felforrt a sós víz a tk. durum tésztának felvágtam a hagymát, a paradicsomot és a cukkinit. Míg főtt a tészta, egy serpenyőben egy kk olajon megsütöttem a cukkinit, egy másikban pedig egy kk olajon megpároltam a hagymát, majd hozzáadtam a paradicsomot, sót, borsot, oregánót és összeforraltam. Amikor minden kész volt az egészet összekevertem, hozzáadtam a koznerv (sós) tonhalat, reszeltem rá sajtot és már ehettem is

2017. szeptember 14. - huginakcsinaltam

21569047_239741466553695_4453867681359069184_n.jpg_640x640

szonyizsuzsi készítette ezt a képet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.