Egészséges életmód egyszerűen

huginakcsinaltam

Salátába tekert zöldségek

2018. június 23. - huginakcsinaltam

Vacsorára általában keveset és tényleg nagyon könnyen emészthető ételeket fogyasztok. Egyrészről azért, mert a szervezetnek alvás közben a regenerálódásra és nem az emésztésre kell koncentrálnia, másrészről ha éjszakára sokat vagy nehezet eszek reggel szörnyen ég és korog a gyomrom, harmadszor nagyon rosszakat álmodok. Így általában húsmenteset eszek. Íme az egyik kedvencem.

Hozzávalók

- jégsaláta

- madár saláta/bébi spenót

- uborka

- retek vagy retekcsíra

- koktél paradicsom

- 3-4 kanál natúr zsírszegény joghurt

- 1 kis gerezd fokhagyma

- só és bors

Elkészítés

Leszedek néhány levelet a jégsalátáról és beleteszem a madársalit/spenótot, a vékony csíkokra vágott uborkát, a paradicsomot és retket/retekcsírát. A joghurtot összekeverem az összezúzott (lereszelt) fokhagymával, a sóval és a borssal, majd leöntöm vele a salátakeveréket. A könnyebb fogyasztás érdekében össze szoktam tekerni.

Kedvemtől és az elfogyasztott szénhidrát mennyiségétől függően szoktam mellé/bele tk rozskenyérből pirítóst sütni.

Jó étvágyat!

 

img_20180520_080327_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://huginakcsinaltam.blog.hu/api/trackback/id/tr8714004930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása